Mūsų paslaugos Horeca verslui

Prieš atsidarant

Vilniaus Barmenų Akademija yra pirmoji šiuolaikinė aptarnavimo srities profesionalus rengianti įmonė, kurios komanda ne tik ruošia ateities horeca specialistus, bet ir konsultuoja šios srities verslo klausimais. Akademijos įkūrėjai, dėstytojai ir konsultantai – tai ilgametę patirtį turintys horeca srities profesionalai, praktikuojantys aptarnavimo sferos vadovai, savo sričių specialistai. Teikiame išsamias ir lanksčias mokymo programas, ruošiame profesionalius svetingumo srities specialistus, padedame kurti originalias ir modernias barų koncepcijas – nuo konsultacijų prieš baro atidarymą iki ergonominio dizaino ir gėrimų meniu sudarymo.

Gėrimų meniu sudarymas

Jūsų siūlomas gėrimų meniu turėtų atspindėti patį jūsų verslą ir jo koncepciją, skatinti pardavimus, pritraukti lankytojus ir skatinti juos sugrįžti dar ir dar kartą. Padedame sudaryti alkoholinių gėrimų, alkoholinių ir nealkoholinių kokteilių, gaiviųjų gėrimų, alaus, vyno, kavos meniu. Suderindami klasikinius, šiuolaikinius ir novatoriškus kokteilių gaminimo būdus, sukuriame išskirtinius skonius. Išsamiai peržiūrime ir atnaujiname jūsų meniu, užtikrindami, kad jūsų siūlomi gėrimai ir jų pateikimas neatsiliktų nuo naujausių aukščiausios kokybės standartų. Galime padėti išsirinkti baro taures, indus ir įrankius, padedame bendradarbiaujant su tiekėjais. Siekdami didinti jūsų verslo pelningumą, konsultuojame gėrimų savikainos ir gamybos optimizavimo klausimais.

Baro ergonominis dizainas

Nors išskirtinis interjero dizainas ir akį traukiantis dekoras sužavi lankytojus, ne mažiau svarbus yra praktinis ir patogus baro įrangos išdėstymas bei galimybė greitai ir efektyviai patiekti gėrimus. Būtent čia į pagalbą ateiname mes. Projektuojame barus, parenkame tinkamą vietą ir išdėstymą, rūpinamės baro ergonomika ir tinkamos įrangos parinkimu. Suteikiame išsamią informaciją apie reikalingą kokteilių gaminimo stočių, šaldytuvų, šaldiklių, stipriųjų gėrimų vitrinų, talpyklų bei kitos reikalingos baro įrangos kiekį ir išdėstymą.

Baro koncepcijos kūrimas

Nuolat besikeičiančioje gėrimų industrijoje pasiūlyti išskirtinius gėrimus ir unikalią aplinką, kurioje svečiai galės jais mėgautis yra ypatingai svarbu. Kuo jūsų baras skirsis nuo visų kitų šalia esančių barų? Kūrybos ir patirties nestokojanti mūsų komanda siūlo pagalbą kuriant baro koncepciją nuo pat idėjos vystymo pradžios iki jos išpildymo. Pritaikome dabartines ir kylančias tendencijas, kuriame šiuolaikiškus, tvarius ir mėgstamus produktus, atsižvelgiant į jūsų norimus pasiekti klientus. Išklausysime jūsų idėjas ir drauge padėsime atrasti kryptį ir gėrimų meniu filosofiją, kuria remiantis vystysime jūsų baro kūrimą. Pateikiame kokteilių idėjas, skonių derinius, gėrimų pateikimo stilių, pardavimų strategijas ir aptarnavimo elementus.

Įmonės personalo mokymai

Teikiame išsamius teorinius ir praktinius mokymus jūsų personalui. Greitas, profesionalus ir malonus aptarnavimas – kelias į jūsų baro sėkmę. Teikiame barmenų ir padavėjų mokymus. Mokome gėrimų gamybos ir profesionalaus darbo su baro ir virtuvės įranga paslapčių. Suteikiame žinių apie svečių aptarnavimą, etiketą, bendravimą, produktų pateikimą ir pardavimų skatinimą. Teikiame išsamią informaciją apie baro darbo organizavimą ir koordinavimą.

Baro įranga

Turime paruošę pilną produktų katalogą, kuriame yra visa profesionali įranga, skirta barams, kavinėms ir restoranams. Siūlome visame pasaulyje žinomų gamintojų produkciją iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno. Pritaikome baro modulius ir kitą įranga, reikalingą darbui už baro. Patogus baro įrangos, įrankių ir indų išdėstymas padės darbuotojams patogiai pasiekti reikiamus produktus bei įrankius taip užtikrinant efektyvų komandos darbą ir geresnį klientų aptarnavimą. Pagal individualius jūsų baro, kavinės ar restorano poreikius, galime pasiūlyti ir pritaikyti: Baro modulius, paruošimo stalus, stalčius, lentynas; Kriaukles, pertvaras ledui, pertvarų skyrius buteliams ir pakuotėms; Butelių stovus, lentynas ir centrinius butelių barus; Ištraukiamus atliekų konteinerius; GN indus supjaustytiems vaisiams, gastronominius indus, įmontuotas pjaustymo lentas; Skysčio rezervuarus, išsiliejimo skydelius, lašinamuosius dėklus; 50 mm aukščio galines sieneles, 40 x 40 mm nuotekų išėjimo angas; Šviežių sulčių modelius ir kavos ruošimo stalus; Ledo saugojimo dėžes ir skysčių surinkimo stalčius.